Snabba Leveranser

Hög Kvalité

Testad Utrustning

Köpvillkor

Vår webbutik är gjord för privatpersoner, därav innehåller alla priser moms. Företag och myndigheter som önskar att köpa produkter, kontakta oss via b2b@sareq.com för offert.

PRODUKTLEVERANSER
Normal tid för leverans av produkter i lager är runt 5 arbetsdagar.

Om det är hög belastning kan leveranstider bli längre, beställ tidigare vid högtider för att säkra att produkterna kommer fram i tid.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för förseningar på grund av transportföretag.

Om du upptäcker skador på paketet måste du direkt anmäla detta till transportföretaget med en skadeanmälan. Om du inte upptäcker skadan förrän du har öppnat paketet, och skadan är av sådan natur att det kan visas att det är behandlingen hos transportföretaget eller postombudet, måste du göra en skadeanmälan till transportföretaget. Om någon dispyt uppstår med postombudet eller transportföretaget inte går att klara upp, var god och kontakta oss på SAREQ.

Fraktkostnaden är lika för alla mindre beställningar, men räknas om ifall värdet av köpet överstiger 5000 SEK inklusive moms.

Reklamationsrätt
Reklamationer kan endast göras om produkterna är i originalförpackning och utan synliga skador av användande. Avancerade hygienprodukter, exempelvis filter från Pure Hydration, kan inte reklmameras om de har använts.

Innan en produkt skickas tillbaka för reklamation måste du kontakta oss via store@sareq.com, annars kommer reklamationen inte godkännas.

Läs vår Retur Policy här

BETALNINGSALTERNATIV
– Swish

Vi använder i dagsläget endast Swish som betalningsalternativ.